Регистрация

Опашка от бобър на скара

Автор:
desislavva
|
Дата:
15 Sep
|
Видяна:
1163
Оцени рецептата

4 опашки от бобър

1 глава лук

1 с.л. масло

2 с.л. горчица

1 ч шери

1 капки сос Табаско

3 ч барбекю сос

Настърган пармезан

 

Поставете целите опашки от бобър върху барбекю или скара, докато се появят люспести мехури по кожата. Оставете да изстине в хладилника. Отстранете кожата и я изхвърлете. Заделете бялото месо. В плитка тава, запържете лука в маслото, докато стане прозрачен, прибавете горчицата, така че да покрие лука, след което прибавете шерито, соса табаско и половината от барбекю соса, като се уверите, че дъното на тавата е покрито. Сложете опашките в съда, покрийте с останалия барбекю сос, поръсва се със сирене и се пече във фурната на 225 градуса за 45 минути. Поднася се горещо с див или обикновен ориз, гарнирано с щедри супени лъжици от оставащия сос.





Виж още от категория "Барбекю"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта