Регистрация

Омлет по селски

Автор:
gabi
|
Дата:
18 May
|
Видяна:
620
Оцени рецептата

8 големи яйца

170 г сирене, нарязано на малки кубчета

1/3 ч лук, нарязан фино

1/3 ч зелени чушки, изпечени, обелени и нарязани на ивички

1/4 ч магданоз, нарязан фино

Сол

Прясно смлян черен пипер

Зехтин

 

В тиган, леко задушете лука в зехтин, докато стане прозрачен, след това заделете. В купа, разбийте яйцата на пяна, след това се добавят зелените чушки, солта, пиперът и лукът. В същия тиган (с повече олио, ако е необходимо), изпържете омлет от двете страни. Сложете в тава и покрийте със сиренето. Пече се в предварително загрята фурна на 150°С, докато сиренето се разтопи. Поръсете с магданоз и поднесете.





Виж още от категория "Закуска"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта