Регистрация

Домашни наденички на скара

Автор:
Savatova
|
Дата:
29 Jan
|
Видяна:
1240
Оцени рецептата

500 г фино смляно тлъсто свинско месо

500 г агнешка или телешка кайма

1 голяма глава лук, ситно нарязан или настърган

1/2 ч фино нарязан магданоз

2 ч.л. сол

250 г було от прасе

 

Смесете каймата, лука, магданоза, солта и щедро количество прясно смлян черен пипер. Потопете булото в купа с топла вода за една минута или две, извадете и внимателно отворете върху работната си повърхност. Нарежете с кухненски ножици на квадратни парчета около 10 см. Вземете по пълна супена лъжица от сместа с месо и оформете дебела наденица с дължина около 5 см. Сложете в единия край на парчето було и увийте на стегнато руло. Повторете с останалите продукти. Набодете на шишчета, оставяйки пространство между тях. Изпечете на скарата, като обръщате често.





Виж още от категория "Барбекю"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта