Регистрация

Германска палачинка

Автор:
Антони Атанасов
|
Дата:
19 Jul
|
Видяна:
615
Оцени рецептата

1/2 ч брашно

1/2 ч мляко

2 яйца, леко разбити

1 щипка индийско орехче

 

Смесете съставките до гладкост. Разтопете 4 с.л. масло в кръгла тавичка за пай. Добавете сместа в съда и се пече при 210 градуса в предварително загрята фурна. Пече се около 15 - -20 минути или до златисто кафяво. Изстискайте лимонов сок щедро над палачинката и след това се поръсва с пудра захар. Нарежете на триъгълници и поднесете.





Виж още от категория "Закуска"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта