Регистрация

Паниран сандвич за табиетлии

Автор:
Антони Атанасов
|
Дата:
12 Aug
|
Видяна:
14
Оцени рецептата

Необходими продукти:

2 филии хляб

1 яйце

2 плочки кашкавал за сандвичи

2 слайса шунка за сандвичи

30 г масло

 

Начин на приготвяне:

С 10 г масло намажете двете филии откъм вътрешната страна (преценете си как ще се захлупят, когато затворите сандвича). След това върху едната намазана филия сложете плочка кашкавал, двете парчета шунка и отгоре втората плочка кашкавал. Захлупете с другата филия с намазаното навътре.

Разбийте яйцето в купа. По желание добавете подправки (чубрица, лют пипер, къри, червен пипер). Овъргаляйте сандвича в разбитото яйце, за да се напои. Сгорещете на умерен огън в тиганче останалото масло. Запечете сандвича двустранно в него докато се получи неустоима коричка, а сърцевината се разтече и придобие апетитен вид. Сврвирайте си го и хапнете - доста е глезоранско и лесно за направа.





Виж още от категория "Закуска"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта