Регистрация

Делфин с горчица на скара

Автор:
jordana
|
Дата:
27 Mar
|
Видяна:
1800
Оцени рецептата

226 г филе от делфин

Сол и черен пипер - на вкус

2 супени лъжици масло - разтопено

4 с.л. дижонска горчица

1/2 ч галета

28 г нарязани пресни билки

2 супени лъжици синапено семе

 

Овкусете месото със сол и черен пипер; втрийте малко разтопено масло и заделете останалото масло. Върху много сгорещен грил (260°С), изпечете месото само докато се появят следи от скарата. Свалете от огъня и намажете с дижонска горчица. Покрийте със смес от останалото масло, галета, пресни билки и семена синап. Пече се във фурната на 180°С до покафеняване.

За две порции.





Виж още от категория "Барбекю"

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта