Регистрация

Фетучини с лек сос Алфредо

Автор:
Victoria Bogdanova
|
Дата:
11 Sep
|
Видяна:
628
Оцени рецептата

450 г фетучини или лингуини

1 ч евапорирано мляко

1/2 ч наситнен пресен магданоз

1/4 ч.л. бял пипер

1/2 ч настърган пармезан

115 г зелен лук, нарязан на филийки

Бял пипер (на вкус)

 

Сварете пастата според указанията на опаковката. Отцедете. В голяма тенджера, сложете кондензираното мляко до къкри над умерен огън. Добавете пармезана, зеления лук и магданоза. Веднага след като се разтопи сиренето и сосът се е сгъстил, се изсипва върху сварената паста. Поръсете с пипер на вкус.





Виж още от категория "Паста"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта