Регистрация

Фетучини Алфредо

Автор:
jordana
|
Дата:
06 Mar
|
Видяна:
939
Оцени рецептата

1/2 ч неосолено масло

450 г прясно сварени фетучини

1/2 ч сметана

1 ч прясно настърган пармезан

1 щипка индийско орехче

1 щипка пресен магданоз (по желание)

Пипер (по желание)

 

Разтопете маслото в тенджерка на слаб огън. Добавете го при сметаната и прясно настъргания пармезан. Разбийте с вилица до гладкост. Подправя се с щипка индийско орехче, щипка пресен магданоз и малко черен пипер. Намалете огъня и оставете соса до къкри и добавете прясно сварените през това време фетучини. Сервирайте веднага.





Виж още от категория "Паста"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта