Регистрация

Тънка паста с печена чушка

Автор:
Бистра Илиева
|
Дата:
19 Jul
|
Видяна:
643
Оцени рецептата

1 буркан (115 г) нарязани на филийки печени червени чушки, неотцедени

115 г пресни тънки спагети

2 с.л. настърган пармезан

1 с.л. нарязан див лук

1 ч.л. зехтин

Чесън на прах

 

Отцедете чушките и заделете 1 ч.л. от сока им. Натрошете пастата на третинки; сварете я във вряща вода в голяма тенджера за 30 сек. или докато омекне, но е все още хрупкава. Отцедете добре; сложете в топла купа за сервиране с чушките, 1 ч.л. от заделения сок, сиренето, лука, зехтина и чесъна на прах. Разбъркайте добре, докато се покрие.





Виж още от категория "Паста"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта