Регистрация

Спагети сос (с вино)

Автор:
Бистра Илиева
|
Дата:
03 Sep
|
Видяна:
603
Оцени рецептата

450 г телешка кайма

1 глава лук, нарязан

2- 3 скилидки чесън, счукан

2 консерви по 425 г доматен сос

2 консерви по 170 г доматено пюре

1 с.л. италиански подправки

1 щипка смлян риган

1/2 ч.л. сол

1/4 ч.л. черен пипер

1 - 2 с.л. бяло вино

 

Запържете каймата и лука в голям тиган. Добавете чесъна, когато месото е почти готово. Прибавете доматения сос, доматеното пюре и всички подправки. Оставете да къкри на слаб огън, докато се свари пастата. Около 15 мин. преди сервиране, добавете виното.





Виж още от категория "Паста"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта