Регистрация

Сос за спагети

Автор:
lazova
|
Дата:
17 Jul
|
Видяна:
543
Оцени рецептата

1/2 ч лук, нарязан на филийки

2 с.л. зехтин

450 г телешка кайма

2 скилидки чесън, счукан

4 ч консервирани домати

4 ч консервиран доматен сос

2/3 ч консервирани гъби

1/4 ч магданоз

1 1/2 ч.л. листа риган

1 ч.л. сол

1/4 ч.л. мащерка

1 дафинов лист

1 ч вода

 

Задушете лука в горещо олио почти до омекване. Добавете месото и чесъна и запържете леко. Добавете останалите съставки. Оставете да къкри непокрито за 2-2 1/2 часа или докато сосът се сгъсти; като се разбърква от време на време. Извадете дафиновия лист. Сервирайте върху горещи спагети. Гарнира се със сирене пармезан, ако желаете.





Виж още от категория "Паста"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта