Регистрация

Скариди с фетучини

Автор:
margarita
|
Дата:
18 Jun
|
Видяна:
597
Оцени рецептата

60 г масло

24 средно големи скариди, обелени и почистени

2 скилидки чесън

4 с.л. магданоз, нарязан

4 средно големи глави лук, нарязан на тънки филийки

4 гъби, нарязани на филийки

4 домата, обелени и нарязани

115 г зелен лук, нарязан едро

2 ч.л. универсална подправка за морски дарове

60 г бульон от скариди

2 ч фетучини, сварени

1/4 ч бяло вино

60 г масло

 

Поставете маслото, скаридите, чесъна, магданоза, лука, гъбите, доматите, зеления лук, морските дарове и подправките в голяма тенджера. Сместа се разбърква внимателно в продължение на 30 секунди. Добавете бульона от скариди и варете, докато лукът стане прозрачен. Добавете сварените фетучини и бялото вино и оставете да къкри, докато сосът е почти абсорбиран и скаридите са розови. Свалете съда от огъня и добавете маслото. Разбърква се, докато маслото се разтопи и се абсорбира. Сервирайте веднага.





Виж още от категория "Паста"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта