Регистрация

Ригатони с бял боб и наденица

Автор:
marto
|
Дата:
10 Jun
|
Видяна:
546
Оцени рецептата

225 г паста ригатони

225 г пуешка наденица

140 г замразен нарязан спанак, размразен

2 консерви (по 410 г) домати

1 консерва от 425 г едър салатен боб, отцеден и изплакнат

85 г доматено пюре

1/4 ч червено винено или пилешки бульон

1 1/2 ч.л. микс италиански подправки

1/4 ч настърган пармезан

 

В голяма тенджера, сварете пастата в съответствие с инструкциите. Отцедете и върнете в съда. Нарежете наденицата диагонално. Отцедете хубаво размразения спанак. Добавете наденицата, спанака, доматите, боба, доматеното пюре, виното или бульона и италианската подправка при сварената паста. Разбърква се добре. Изсипете сместа в 2-литрова йенска тенджера. Поръсете с пармезан. Печете непокрито на 190С в продължение на 25-30 минути или докато се сгорещи и заври.





Виж още от категория "Паста"

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта