Регистрация

Печена лазаня

Автор:
тодорова
|
Дата:
31 Aug
|
Видяна:
629
Оцени рецептата

1 глава лук, наситнен

1 скилидка чесън, счукан

450 г телешка кайма

2 ч.л. мазнина

1 голяма консерва белени домати

1 консерва доматен сос

1 ч.л. риган

1/4 ч.л. пипер

225 г кори за лазаня

2 1/2 л вряща вода

225 г моцарела, нарязана на филийки

1 ч извара, разбита на крем

1/2 ч настърган Чедър

 

Сотирайте лука, чесъна и месото в мазнината в продължение на 20 минути. Добавете следващите четири съставки с 1 ч.л. сол. Оставете на слаб огън за 40 минути. Сварете корите с 1 супена лъжица сол в продължение на 20 минути; отцедете. Сложете 1/3 от месната смес в тавичка. Добавете слой кори, половината извара, 1/3 моцарела и половината чедър. Повторете слоевете, като завършите с останалата смес с месо и покрийте с останалата 1/3 моцарела.





Виж още от категория "Паста"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта