Регистрация

Паста с пилешки гърди

Автор:
Адриана Стефанова
|
Дата:
19 Jul
|
Видяна:
564
Оцени рецептата

1 с.л. зехтин

450 г пилешки гърди, нарязани на ленти

1/4 ч наситнена наденичка чирозо

2 стръка зелен лук, ситно нарязан

1/2 с.л. чесън, обелен и нарязан фино

Сос табаско на вкус

Сос Уорчестър на вкус

3/4 ч пълномаслена сметана

1/4 ч настърган пармезан

115 г скариди, белени и почистени

225 г паста пене, сварена и смесена със зехтин

Сол и прясно смлян черен пипер - на вкус

Фино нарязан зелен лук, за украса

 

В голям тиган загрейте олиото, добавете пилешкото и наденицата и гответе 5 минути, като разбърквате често. Добавете зеления лук, чесъна, по две капки от соса табаско и соса Уорчестър (или на вкус) и гответе в продължение на 1 минута. Добавете сметаната, сиренето, скаридите и пастата. Разбъркайте, докато се сгорещи. Поръсете със сол и пипер на вкус. Поръсете със зелен лук и поднесете.





Виж още от категория "Паста"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта