Паста с песто
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
225 г лингуини
3 моркова, тънко нарязани на филийки
2 с.л. зехтин
3 тиквички, нарязани на филийки
115 г шушулки грах
За пестото:
2 ч пресен босилек, нарязан
1/4 ч кедрови ядки
2 скилидки чесън
1 с.л. зехтин
Прясно смлян черен пипер
Пармезан, по желание
За пестото: Прехвърлете продуктите в купата на кухненски робот и пасирайте. За пастата: Сварете пастата в подсолена вода до степен ал денте. Задушете морковите. Сгорещете олиото в тиган. Добавете тиквичките и граха. Разбъркайте, докато поомекнат, но са все още хрупкави. Отцедете пастата и смесете с пестото, така че да се покрие хубаво. След това добавете зеленчуците. Украсете пипер и сирене.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ