Регистрация

Паста с домати и скалопини

Автор:
dobrinska
|
Дата:
06 Mar
|
Видяна:
1000
Оцени рецептата

450 г спаначени лингуини или фетучини

450 г скалопини, нарязани на четвъртинки

1/2 ч магданоз, нарязан, пресен

2-3 скилидки чесън, счукан

1/2 ч бяло вино

2 големи домата, нарязани на кубчета

1 с.л. зехтин

1/4 ч кедрови ядки, препечени (по желание)

прясно настърган пармезан (по желание)

 

Препечете кедровите ядки в незалепващ тиган на умерен огън за няколко минути, като се разбърква често, докато леко покафенеят. Сварете пастата до степен ал денте, като междувременно запържите леко чесъна в зехтина. Прехвърлете в топла чиния. Добавете доматите и виното в съда и оставете да къкри за няколко минути, докато се редуцира леко. Добавете скалопините и магданоза и сгорещете. Сервира се върху пастата, поръсено с кедрови ядки и сирене, ако желаете.





Виж още от категория "Паста"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта