Регистрация

Паста Примавера

Автор:
Цветанка Базова
|
Дата:
11 Sep
|
Видяна:
630
Оцени рецептата

Необходими продукти:

450 г фетучини или спагети

1 1/2 ч.л. чесън на прах

1 ч.л. сушен босилек

1 ч броколи, накъсани на цветчета

1 консерва нарязани гъби

1 буркан маслини, без костилката, нарязани на филийки

1/2 ч настърган пармезан

1/3 ч маргарин

1 ч.л. сушен риган

1/2 ч.л. едросмлян червен пипер

1 ч моркови, тънко нарязани

1 консерва артишок

1 ч тиквички, нарязани на тънки филийки

 

Начин на приготвяне:

Сварете пастата според указанията на опаковката. Изплакнете и отцедете всички консервирани зеленчуци; заделете. Задушете всички пресни зеленчуци, с изключение на тиквичките, в продължение на 6-8 минути. Добавете тиквичките през последните 5 мин. Отцедете пастата много добре и я прехвърлете временно в чиния за сервиране. Разтопете маргарина в тенджерата, в която се е варила пастата. Смесете с чесъна на прах, ригана, босилека и счукания червен пипер. Върнете пастата и всички зеленчуци в съда. Разклатете съда, така че да се покрие всичко с мазнината. Сгорещете хубаво, като разклащате съда често. Сервирайте веднага. Поднесете с пармезан.





Виж още от категория "Паста"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта