Паста Примавера
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
Необходими продукти:
450 г фетучини или спагети
1 1/2 ч.л. чесън на прах
1 ч.л. сушен босилек
1 ч броколи, накъсани на цветчета
1 консерва нарязани гъби
1 буркан маслини, без костилката, нарязани на филийки
1/2 ч настърган пармезан
1/3 ч маргарин
1 ч.л. сушен риган
1/2 ч.л. едросмлян червен пипер
1 ч моркови, тънко нарязани
1 консерва артишок
1 ч тиквички, нарязани на тънки филийки
Начин на приготвяне:
Сварете пастата според указанията на опаковката. Изплакнете и отцедете всички консервирани зеленчуци; заделете. Задушете всички пресни зеленчуци, с изключение на тиквичките, в продължение на 6-8 минути. Добавете тиквичките през последните 5 мин. Отцедете пастата много добре и я прехвърлете временно в чиния за сервиране. Разтопете маргарина в тенджерата, в която се е варила пастата. Смесете с чесъна на прах, ригана, босилека и счукания червен пипер. Върнете пастата и всички зеленчуци в съда. Разклатете съда, така че да се покрие всичко с мазнината. Сгорещете хубаво, като разклащате съда често. Сервирайте веднага. Поднесете с пармезан.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ