Регистрация

Паста орзо с телешка кайма и кедрови ядки

Автор:
жанет григорова
|
Дата:
02 Sep
|
Видяна:
684
Оцени рецептата

340 г говежда кайма

115 г лук, ситно нарязан

1/2 ч.л. концентриран пилешки бульон

1/4 ч.л. чесън на прах

1/2 ч.л. едросмлян черен пипер

6 ч паста орзо, сварена

1/4 ч кедрови ядки

 

Задушете каймата, лука, пилешкия бульон, чесъна на прах, черния пипер и кедровите ядки до омекване на лука. Прибавете сместа при пастата и поднесете.





Виж още от категория "Паста"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта