Регистрация

Лазаня с телешка кайма

Автор:
тодорова
|
Дата:
31 Aug
|
Видяна:
544
Оцени рецептата

1 пакет готов микс телешка кайма с домати

1/2 ч.л. сушени листа риган

1 с.л. фино нарязан пресен магданоз

1/4 ч вода

За лазанята и сиренето:

1 пакет кори за лазаня

1 пакет извара, разбита на крем

2 ч настъргана моцарела

2 ч настърган кашкавал

1/3 ч настърган пармезан

 

Загрейте фурната до 180ºС.

В ненамазана тава за печене, подредете на слоеве половината кори, месния сос, изварата и моцарелата; повторете слоевете. Поръсете с пармезан. Пече се непокрито до сгорещяване, 40 минути. Потопете замразения микс с кайма в гореща вода за кратко. Кипнете го в 2-литрова тенджера, заедно с ригана, магданоза и водата. Покрийте, намалете огъня и оставете да къкри 15 минути, като се разбърква често. Свалете капака и оставете да къкри, като се разбърква от време на време, докато миксът се размрази.





Виж още от категория "Паста"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта