Регистрация

Китайска лазаня с пилешко

Автор:
адриана янкулова
|
Дата:
18 Jun
|
Видяна:
510
Оцени рецептата

225 г кори за лазаня

1/2 ч лук, нарязан

1/2 зелена пиперка, нарязана

4 с.л. масло

1 консерва крем-супа от пиле

1 ч гъби, нарязани на филийки

1/2 ч печени чушки от буркан, нарязани, отцедени

1/3 ч бяло вино

1/2 ч.л. листа босилек, натрошен

1 3/4 ч извара, разбита на крем

2 ч сварено пилешко, нарязано на кубчета

2 ч настърган Чедър

1/2 ч настърган пармезан

 

Сварете пастата според указанията на опаковката. Отцедете. Задушете лука и чушките в масло, докато лукът омекне. Прибавете супата, гъбите, печените чушки, виното и босилека. Поставете половината кори лазаня в правоъгълна тавичка; покрийте с половината от соса, следван от слоеве с половината от следното: извара, пиле, чедър и пармезан. Добавете на слоеве останалите кори, сос, извара и пилешко. Пече се на 180 градуса в продължение на 45 минути. Покрийте с останалите сирена и печете още 2 мин.





Виж още от категория "Паста"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта