Шоколадов фъдж с фъстъчено масло
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
1 ч полусладък шоколад, натрошен
1/4 ч кафява захар
2 с.л. соево мляко
1/2 ч овесени ядки
1/3 ч фъстъчено масло, със стайна температура
Смесете шоколада, захарта и соевото мляко в тенджерка и се поставя в по-голям съд с малко вода. Варете на слаб огън, докато шоколадът се разтопи. Добавете овеса. Капнете фъстъченото масло на пълни супени лъжици. Разбъркайте, за да се разпредели равномерно, но не до гладкост. Постелете дъното на тава за печене с восъчна хартия. Притиснете шоколадовата смес отгоре с помощта на шпатула. Оставете в хладилника в продължение на няколко часа, докато се охлади и стегне. Нарежете на квадрати от по 3 см.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ