Регистрация

Десертно фондю с шоколад

Автор:
надежда
|
Дата:
18 Apr
|
Видяна:
1494
Оцени рецептата

1 1/2 ч.л. масло или маргарин

8 пакет шоколадови бонбони с бадеми

1 1/2 ч бонбонки маршмелоу, миниатюрни

3 с.л. мляко

1/2 ч сметана за разбиване

 

Намажете съда за фондю с масло. Сложете бонбоните, млякото и бонбонките маршмелоу в съда. Покрийте и варете, като се разбърква на всеки 30 минути, докато се разтопят и сместа е гладка. Постепенно добавете сметаната за разбиване. Покрийте и оставете на топло до сервиране 2 до 6 часа по-късно. Сервирайте с парчета пандишпанов блат, банани, ягоди, грозде, портокали, мандарини.





Виж още от категория "Шоколад"

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта