Регистрация

Шоколадов мус

Автор:
Симона Кръстева
|
Дата:
21 Jun
|
Видяна:
1067
Оцени рецептата

340 г полусладък шоколад, натрошен

4 яйца, разделени

1/4 ч пудра захар

340 г сметана

Смлени ядки за поръсване

 

Разтопете шоколада. Оставете да се поохлади. Разбийте 3 белтъка със захарта на сняг. Разбийте жълтъците, един по един, в охладения шоколад, така че да се получи хубава кремообразна смес. Прибавете сметаната, след това белтъците. Поставете в чиния за сервиране и се поръсва с ядки. Охладете най-малко 2 часа преди сервиране.





Виж още от категория "Шоколад"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта