Регистрация

Много лесен шоколадов мус

Автор:
Юлия
|
Дата:
11 Feb
|
Видяна:
1167
Оцени рецептата

170 г полусладък шоколад, натрошен

1/4 ч вряща вода

1 яйце

1/2 ч пълномаслена сметана

1/2 ч.л. ванилов екстракт

 

Сложете шоколада и врящата вода в блендера; разбийте на висока скорост в продължение на 15 секунди. Добавете останалите съставки и разбийте до гладкост. Насипете в чаши и оставете да се втвърди в хладилника.





Виж още от категория "Шоколад"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта