Регистрация

Шоколадов кейк

Автор:
Savatova
|
Дата:
13 Dec
|
Видяна:
589
Оцени рецептата

На тортата:

1 ч вода

4 с.л. какао

1 ч маргарин

1 с.л. канела

1 ч.л. сода

2 ч захар

1 ч.л. ванилов екстракт

1/2 ч мляко

2 яйца

1 ч.л. оцет

2 ч брашно

За глазурата:

1/2 ч маргарин

4 с.л. какао

5 с.л. мляко

1 ч.л. ванилов екстракт

450 г пудра захар

 

В тенджера, сложете водата, какаото и маргарина. Кипнете и свалете от огъня. Добавете канелата, содата, захарта и ванилията. В малка отделна купа, разбийте яйцата с млякото и оцета. Добавете тази смес при шоколадовата смес, след което добавете брашното. Изсипете в намаслена тава за печене. Пече се на 180 градуса в продължение на 30 минути. За глазурата: В тенджера, сложете маргарина, какаото, млякото, ванилията и пудрата захар и загрейте само докато се затопли. Набодете горещата торта с вилица и полейте с топла глазура навсякъде.





Виж още от категория "Печива"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта