Регистрация

Тропически сладкиши

Автор:
Симона Кръстева
|
Дата:
27 May
|
Видяна:
1012
Оцени рецептата

1/2 ч масло

1/2 ч кафява захар

1/2 ч захар

1 яйце

1/2 ч.л. ванилия

1 ч + 2 с.л. брашно

1/2 ч.л. сол

1/2 ч.л. сода за хляб

115 г захаросана папая, нарязана на кубчета

115 г захаросано манго, нарязано на кубчета

115 г захаросан ананас, нарязан на кубчета

115 г сушени кайсии, нарязани кайсии

225 г макадамия, нарязана

225 г бял шоколад, натрошен

 

Загрейте фурната до 190ºС.

Разбийте на крем маслото в купа. Постепенно добавете кафявата и бяла захар и разбийте на крем. Разбийте с яйцето и ванилията. Пресейте заедно брашното, солта и содата. Добавете захаросаните плодове, ядките и белия шоколад. Капнете по пълни чаени лъжички от тестото на 2 см една от друга върху намаслена тавичка. Пече се на 190 градуса в продължение на 8-10 минути. Прехвърлете върху решетка, докато се охладят.





Виж още от категория "Шоколад"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта