Регистрация

Традиционен тиквен пай

Автор:
пеева
|
Дата:
27 Mar
|
Видяна:
803
Оцени рецептата

23-см блат за сладкиши/пай, неизпечен

2 ч тиква (1 консерва от 450 г)

1 консерва подсладено кондензирано мляко (400 г)

2 яйца

1 ч.л. канела

1/2 ч.л. смлян джинджифил

1/2 ч.л. смляно индийско орехче

1/2 ч.л. сол

 

Загрейте фурната до 220 градуса. В голяма купа на миксер, комбинирайте всички съставки, с изключение на блата и разбъркайте добре. Изсипете сместа върху блата и печете 15 минути. Намалете фурната на 190 градуса и продължете да печете от 35 до 40 минути или докато нож, пъхнат в средата, излиза чист. Охладете. Украсете по желание.





Виж още от категория "Печива"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта