Регистрация

Торта по неаполитански

Автор:
Ivko
|
Дата:
08 May
|
Видяна:
649
Оцени рецептата

2 готови пандишпанови блата

1 ч череши от компот

Яйчен крем за намазване

Нарязани орехи

Захаросани череши

Захаросани плодове, нарязани, по желание

 

Срежете блатовете на две хоризонтално, така че да се получат общо 4 блата. Поставете един слой върху чиния за сервиране и се покрива с половината от черешите. Покрийте с втори слой и намажете с яйчен крем. Покрийте с трети слой и покрийте с останалите череши. Покрийте с последния слой, намажете с крем и украсете с нарязани орехи, захаросани череши и микс от захаросани плодове. Охладете най-малко 2 часа преди сервиране.





Виж още от категория "Торти"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта