Регистрация

Торта амброзия

Автор:
yordanka
|
Дата:
22 Apr
|
Видяна:
2035
Оцени рецептата

1 кутия готов микс за кекс

2 кутии портокалов желатин на прах

1 чаена чаша вряща вода

4 яйца

3/4 чаена чаша зехтин

За глазурата:

1 консерва натрошен ананас

1 пакет пудра захар

1 консерва резени ананас

5 резена мандарина

1 черешка

кокос

 

Разтворете желатина в гореща вода. Охлажда се няколко минути.

Добавете желатина в микса за кекс и смесете с останалите съставки за около 2 минути с миксера на умерена скорост.

Изсипва се в намазана и набрашнена тавичка.

Пече се на 180 градуса в продължение на 30 до 45 минути.

На глазурата:

Смесете ананаса с пудрата захар. Разбъркайте добре и намажете върху горещата торта.

Подредете резените ананас и поръсете с кокос.

Украсете отгоре с пет резена мандарина в кръг и една черешка в средата.





Виж още от категория "Торти"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта