Регистрация

Топинг за фокача

Автор:
мария кънчева
|
Дата:
27 Oct
|
Видяна:
1005
Оцени рецептата

Необходими продукти:

6 с.л. зехтин

4 с.л. балсамов оцет

1 скилидка чесън, фино счукан

Сол и прясно смлян черен пипер

115 г чери домати, жълти, разполовени

115 г чери домати, червени, разполовени

170 г пушена моцарела, едро настъргана

1/4 ч листа босилек, нарязан на тънки филийки

 

Подготовка: В малка купа, разбийте зехтина, оцета и чесъна. Поръсете със сол и пипер. Добавете чери доматите и разбъркайте. Оставете на стайна температура. Сгорещете грила. Поставете сиренето върху готова фокача или половин (препечен) италиански хляб или филийки препечен хляб. Сложете във фурната под грила и оставете да се разтопи. Извадете от фурната и покрийте с доматената смес и босилека. Сервирайте веднага. 





Виж още от категория "Печива"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта