Тайландски пикантни наденички
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
3 ч свинска кайма
1 с.л. червена къри паста
1/4 ч.л. мононатриев глутамат - по желание
1/2 ч.л. кориандър, семена, ситно счукани
1/2 ч.л. рибен сос
1 ч.л. нарязан корен или листа кориандър
1 с.л. фино нарязана прясна лимонова трева
1 стрък зелен лук, нарязан фино
1 ч.л. нарязани фино листа лайм
1 обвивка за наденица
Канап за връзване на краищата
Смесете всички съставки в голяма купа, оставете настрана. Напълнете сместа в обвивката с помощта на чаена лъжичка. Завържете на всеки 15 см. Преди да изпечете на скарата, направете по една дупчица от всички страни на наденицата. По този начин обвивката няма да се спука при печенето. Изпечете на грил или скара. Готви се до зачервяване. Сервирайте топли с варен лепкав ориз или топъл сварен ориз.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ