Регистрация

Тайландски пикантни наденички

Автор:
яна маринова
|
Дата:
03 Sep
|
Видяна:
1650
Оцени рецептата

3 ч свинска кайма

1 с.л. червена къри паста

1/4 ч.л. мононатриев глутамат - по желание

1/2 ч.л. кориандър, семена, ситно счукани

1/2 ч.л. рибен сос

1 ч.л. нарязан корен или листа кориандър

1 с.л. фино нарязана прясна лимонова трева

1 стрък зелен лук, нарязан фино

1 ч.л. нарязани фино листа лайм

1 обвивка за наденица

Канап за връзване на краищата

 

Смесете всички съставки в голяма купа, оставете настрана. Напълнете сместа в обвивката с помощта на чаена лъжичка. Завържете на всеки 15 см. Преди да изпечете на скарата, направете по една дупчица от всички страни на наденицата. По този начин обвивката няма да се спука при печенето. Изпечете на грил или скара. Готви се до зачервяване. Сервирайте топли с варен лепкав ориз или топъл сварен ориз.





Виж още от категория "Колбаси"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта