Регистрация

Наденички от морски дарове

Автор:
петя добрева
|
Дата:
24 Feb
|
Видяна:
1335
Оцени рецептата

225 г бяла риба, без кожа и кости

115 г сьомга, без кожата и обезкостена

115 г скариди, обелени

2 с.л. фино нарязан лук

1 връзка магданоз, без стъблата

1/2 ч.л. сол

1/4 ч.л. лют пипер

1/2 ч белтъци

1 м обвивка за наденица

 

Нарежете рибата на 2 см кубчета. Поставете всички съставки, с изключение на обвивката за наденица в кухненски робот и разбийте, докато са едро нарязани. Напълнете сместа в обвивката за наденица. Поширайте в леко кипяща вода за 5 минути, отцедете и оставете да се охлади. Нарежете на парчета с дължина от по 15 см. При поднасяне, изпечете на скара.





Виж още от категория "Колбаси"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта