Регистрация

Пикантни тайландски наденички

Автор:
Юлия
|
Дата:
18 Mar
|
Видяна:
1311
Оцени рецептата

3 ч свинска кайма

1 с.л. червена къри паста

1/4 ч.л. мононатриев глутамат - по желание

1/2 ч.л. кориандър, семена, ситно счукани

1/2 ч.л. рибен сос

1 ч.л. кориандър, нарязан

1 с.л. прясна трева лимон, нарязана

1 стрък зелен лук, нарязан фино

1 ч.л. фино нарязани листа лайм

1 обвивка за наденица

 

Смесете всички съставки в голяма купа, оставете настрана. Напълнете сместа в обвивката с помощта на чаена лъжичка. Завържете на всеки 15 см. Преди да изпечете на скарата, направете по една дупчица от всички страни на наденицата. По този начин обвивката няма да се спука при печенето. Изпечете на грил или скара. Готви се до зачервяване. Сервирайте топли с варен лепкав ориз или топъл сварен ориз.





Виж още от категория "Колбаси"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта