Регистрация

Свинска наденица #2

Автор:
Наталия
|
Дата:
03 Apr
|
Видяна:
1791
Оцени рецептата

2 кг свинско (1 кг сланина, 1 кг нетлъсто месо)

450 г свинско шкембе или най-голямото черво

2 скилидки чесън

3 дафинови листа

2 големи глави лук

1 с.л. сол (нейодирана)

1 с.л. пипер

1 ч.л. лют червен пипер

1 ч.л. люта чушка

1/2 ч.л. смляно индийско орехче

1/2 ч.л. смлян карамфил

1/2 ч.л. смлян бахар

1 с.л. смляна мащерка

1 с.л. смлян риган

1 с.л. нарязан ситно магданоз

 

Нарежете, не мелете месото. Разбърква се с подправките. Натъпква се в черва. Оставете да престои поне за през нощта и след това се пуши няколко часа с дървесина или пепел.





Виж още от категория "Колбаси"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта