Регистрация

Пикантни свински наденички

Автор:
Боряна Нейкова
|
Дата:
29 May
|
Видяна:
1680
Оцени рецептата

1,3 кг свински бут

340 г свинска сланина

1 с.л. чесън, счукан

4 ч.л. сол, едра

2 с.л. копър, семена

1 ч.л. лют червен пипер

1 с.л. пипер, червен, сушен, люспи

2 ч.л. пипер, черен, прясно смлян

1/4 ч вода, студена

Свински черва за наденица

 

Смесете свинското месо, сланината и всички останали съставки, с изключение на водата и червата в голяма купа. Смелете с мелачка за месо. Овлажнява се с водата и се разбърква, докато се получи равномерно гладка смес. Напълнете в червата и завържете на интервали от по 10 см.





Виж още от категория "Колбаси"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта