Регистрация

Свинска кайма за наденица

Автор:
hodjeva
|
Дата:
28 May
|
Видяна:
1332
Оцени рецептата

1,3 кг свинска плешка, обезкостена

1/4 ч нарязан ситно лук

4 ч.л. градински чай

1/2 ч.л. чубрица

3 ч.л. сол

1 ч нарязан магданоз

1/2 ч.л. сушен керевиз

1/8 ч.л. сушен риган

Щипка бахар

6 ч.л. вода

1 яйца

3 ч.л. мазнина

 

Оставете свинското в хладилника за около 20 минути. Смесете всички съставки, с изключение на водата и яйцето. Поръсете върху месото. Смелете свинското на кайма. Добавете водата и яйцето. Разбийте за около 1 мин. Оставете в хладилника до готовност за употреба.





Виж още от категория "Колбаси"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта