Регистрация

Пълнена пъстърва

Автор:
Бистра Илиева
|
Дата:
22 Feb
|
Видяна:
1137
Оцени рецептата

6 пъстърви

1 ч нарязан лук

1 ч.л. сол

1/4 ч магданоз, нарязан

1 ч прясно натрошен хляб

3 с.л. печени червени чушки, нарязани ситно

2/3 ч масло или маргарин

3 ч.л. лимонов сок

1 малка консерва гъби

1/2 ч.л. сушен риган

 

Поръсете рибата със сол отвън и отвътре. Задушете хляба в 1/4 чаша масло до кафяво. Разбърквайте често. Добавете лука и гъбите и гответе до омекване. Добавете магданоза, лимоновия сок, ригана и щипка сол. Разбърква се и напълнете рибата със сместа. Поставя се в намаслен съд за печене и се пече на 180С за 25 до 30 минути.





Виж още от категория "Ястия с плънка"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта