Регистрация

Плънка със свинско и стриди

Автор:
george
|
Дата:
27 Aug
|
Видяна:
999
Оцени рецептата

113 г свинска кайма

3 с.л. соев сос

4 стръка зелен лук, ситно нарязан

2 кг стриди, със свалена черупка, течността запазена

2 с.л. лимонов сок

1 с.л. шери

1 с.л. растително масло

1 глава лук, ситно нарязан

8 пресни гъби, нарязани

Черен пипер (на вкус)

1 червена пиперка, нарязана на кубчета

1 с.л. натрошен ананас

1/2 ч.л. сусамово олио

 

1. В кухненски робот смесете свинската кайма, соевия сос, лука, стридите, лимоновия сок и шерито, като смелите за кратко.

2. Сгорещете зеленчуково олио в уок или тиган за пържене.

3. Добавете сместа със свинско, лука, гъбите, черния пипер, червената пиперка и запържете като разбърквате за 1-2 минути, след което добавете ананаса и заделената течност.

4. Продължете да готвите 1 мин.

5. Поръсете със сусамово олио.

6. Охладете и използвайте като плънка за пролетни рулца.





Виж още от категория "Ястия с плънка"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта