Регистрация

Плънка с кестени за пилешко или пуешко

Автор:
Rayna Serafimova
|
Дата:
08 Mar
|
Видяна:
1003
Оцени рецептата

1 кг кестени

1/4 ч масло, пилешка мазнина или свинска мас

1 яйце, добре разбито

1 ч.л. универсална подправка за пилешко

450 г галета

1 ч.л. сол

1/4 ч целина, нарязана

 

Направете прорез във всеки кестен и сложете в железен тиган с 1 супена лъжица масло и се разклаща върху силен огън в продължение на няколко минути. Поставете във фурната за 10 мин. Извадете и обелете кестените. Покрийте бланшираните кестените с вряща солена вода и варете, докато омекнат. Прецедете и пуснете в блендера. Добавят се останалите продукти и се разбърква добре.





Виж още от категория "Ястия с плънка"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта