Регистрация

Патица в саке

Автор:
anita dimitrova
|
Дата:
26 Jun
|
Видяна:
1295
Оцени рецептата

2 цели патешки гърди (или пилешки)

2 1/2 ч.л. саке

 

Подготовка: Сложете обезкостените гърди с кожата нагоре в огнеупорна чиния и се поръсва с 1 ч.л. сол. Покрийте и оставете в хладилника за 3 часа. На ястието: Загрейте грила до най-високата степен. Междувременно, изсипете сакето върху гърдите и задушете на пара за 7 минути. Извадете месото от стимера и изпечете на грила за 2 мин. Охлажда се до стайна температура, нарязва се на филийки и се поднася.





Виж още от категория "Патица"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта