Регистрация

Пай с лимонада

Автор:
Vesela Momchilova
|
Дата:
09 May
|
Видяна:
662
Оцени рецептата

1 готов блат за пай

3 пакета по 85 г крема сирене, меко

1 консерва кондензирано мляко, подсладено

1/2 ч бутилиран лимонов сок

6-8 капки червен оцветител за храна

2 ч сметана за разбиване, бита

 

В купа, разбийте с миксер сиренето до пухкав крем. Постепенно добавете подсладеното кондензирано мляко и разбийте, докато стане гладко. Добавете лимоновия сок и оцветителя. Добавете сметаната. Изсипете в блата за пай. Оставете в хладилника за 6 часа или докато стегне. Оставете да престои 10 минути преди да поднесете. Гарнирайте по желание.





Виж още от категория "Печива"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта