Регистрация

Основен блат за пай

Автор:
Невена Тодорова
|
Дата:
24 Sep
|
Видяна:
533
Оцени рецептата

2 1/2 ч брашно

1 ч масло или маргарин; студено, на парчета

1/2 ч захар

1/2 ч.л. сол

 

Загрейте фурната до 180 градуса. Намажете правоъгълна тавичка с олио. В голяма купа се разбиват заедно всички съставки, на умерена скорост, докато сместа образува фини трохи. Натиснете сместа плътно в подготвената тава. Пече се до златисто кафяво, 20 - 23 минути. Покрийте с желаната плънка.





Виж още от категория "Печива"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта