Регистрация

Наденички с ориз

Автор:
надежда
|
Дата:
16 May
|
Видяна:
1011
Оцени рецептата

3 ч вода

225 г обезкостено свинско, нарязани на кубчета

55 г свински черен дроб

1/2 ч лук, нарязан

1/4 ч зелен лук; нарязан

1 ч.л. магданоз (сушен)

1 ч.л. сушена целина

3/4 ч.л. сол

1/2 ч.л. черен пипер

3/4 ч.л. червен пипер

3/4 ч ориз, сварен

Обвивки за наденица

 

Поставете водата, обезкостеното свинско и черния дроб и в 2-литрова тенджера. Оставете да заври на силен огън. Намалете огъня до умерен и оставете да къкри, докато свинското омекне. Извадете свинското и дроба от бульона. Смелете ги в кухненски робот. Добавете лука, зеления лук и другите подправки в бульона. Гответе, докато лукът омекне. Прибавете смляното месо при зеленчуците в бульона. Варете, докато повечето от течността се изпари. Добавете ориза. Добавете сол, ако е необходимо. Напълнете сместа с ориз в обвивките за наденица. Набодете на няколко места с вилица, за да не се спукат по време на готвене. Сварете в леко кипяща вода в продължение на 12 минути. Извадете от водата и поднесете.





Виж още от категория "Колбаси"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта