Наденички с ориз
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
3 ч вода
225 г обезкостено свинско, нарязани на кубчета
55 г свински черен дроб
1/2 ч лук, нарязан
1/4 ч зелен лук; нарязан
1 ч.л. магданоз (сушен)
1 ч.л. сушена целина
3/4 ч.л. сол
1/2 ч.л. черен пипер
3/4 ч.л. червен пипер
3/4 ч ориз, сварен
Обвивки за наденица
Поставете водата, обезкостеното свинско и черния дроб и в 2-литрова тенджера. Оставете да заври на силен огън. Намалете огъня до умерен и оставете да къкри, докато свинското омекне. Извадете свинското и дроба от бульона. Смелете ги в кухненски робот. Добавете лука, зеления лук и другите подправки в бульона. Гответе, докато лукът омекне. Прибавете смляното месо при зеленчуците в бульона. Варете, докато повечето от течността се изпари. Добавете ориза. Добавете сол, ако е необходимо. Напълнете сместа с ориз в обвивките за наденица. Набодете на няколко места с вилица, за да не се спукат по време на готвене. Сварете в леко кипяща вода в продължение на 12 минути. Извадете от водата и поднесете.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ