Регистрация

Медена пандишпанова торта на пара

Автор:
anita dimitrova
|
Дата:
20 Aug
|
Видяна:
715
Оцени рецептата

1 пакет готов микс за кекс (510 г)

4 яйца

2/3 ч зехтин

1/3 ч вода

225 г заквасена сметана

1/2 ч кафява захар

1 ч.л. смляна канела

2/3 ч натрошени орехи

За глазурата:

1 ч пудра захар

2 с.л. мляко

1/2 ч.л. ванилия

 

Смесете първите 5 съставки в купа на средна скорост с електрически миксер до гладкост. Заделете. Смесете кафявата захар, канелата и орехите; оставете настрана. Изсипете половината тесто в намаслена и набрашнена правоъгълна тава. Поръсете половината от захарната смес отгоре. Повторете процедурата. Внимателно завъртете с нож. Печете на 180 градуса за 30 - 35 минути или докато клечка за зъби, поставена в центъра излезе чиста. Извадете от фурната.





Виж още от категория "Торти"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта