Малинови бисквитки
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
3/4 ч масло
2 яйца; бълтъците разделени от жълтъците
1 ч бадеми; нарязани
1/2 ч кокосови стърготини
3/4 ч захар
1 1/2 ч брашно
1 ч малини, консервирани, без семена
Загрейте фурната до 180 градуса. Разбийте на крем маслото с 1/4 чаена чаша захар, до побеляване и до получаването на пухкава смес. Прибавете жълтъците. Смесете с брашното и разбъркайте. Разпределете равномерно в тавичка за печене с размери 22х33 см. Печете в продължение на 15 минути или до златисто-кафяво. Докато се пече, разбийте белтъците, докато удвоят обема си. Прибавете останалата 1/2 чаена чаша захар, до получаването на твърди връхчета. Прибавете бадемите. Разпределете малините върху изпечения сладкиш, поръсете с кокос, а след това намажете отгоре с разбитите белтъци. Пече се 25 минути или докато се получи леко златист цвят. Оставете да изстине напълно върху решетка. Нарежете на квадрати от по 2,5 см. Могат да се замразяват.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ