Регистрация

Карамелени еклери с шоколад

Автор:
benito
|
Дата:
19 Mar
|
Видяна:
734
Оцени рецептата

12 корички за еклери, празни

2 чаша карамелен сладкарски крем, охладен

1 чаша шоколадов ганаш, на стайна температура

 

С малък нож, пробийте малка дупка във всеки край на всеки еклер. Поставете сладкарския крем в пош с обикновен накрайник. Поставете накрайника в едната дупка на еклера и стиснете, за да се напълни с крем. Сложете накрайника в другата дупка и повторете. Повторете с всеки еклер, докато всички са пълни. Използвайте малка шпатула, за да глазирате всеки еклер с шоколадов ганаш. Оставете шоколадовият ганаш да се втвърди преди сервиране.





Виж още от категория "Печива"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
1
1 трагедия
0
Средна оценка
зле
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта