Дяволски бисквитки
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
1/2 ч мазнина за сладкиши
1 ч захар
2 яйца
1 3/4 ч универсално брашно
1 ч.л. сода
1/4 ч.л. сол
1/2 ч какао
1 ч.л. ванилия
1ч.л. есенция с аромат на масло
21 големи бонбона маршмелоу, нарязани на половина
За глазурата:
1/2 ч полусладък шоколад
1/4 ч мляко
2 с.л. масло или маргарин
2 ч пудра захар; пресята
Мляко (по желания)
Разбийте на крем мазнината и постепенно добавете захарта, като разбивате добре на средна скорост на електрическия миксер. Добавете яйцата, едно по едно, като разбивате добре след всяко добавяне. Комбинирайте брашното, содата, солта и какаото; прибавете при сместа с мазнината и смесете хубаво. Прибавете ароматите. (Тестото ще е твърдо.) Охладете тестото най-малко 30 минути. Оформете на топки с големина 2,5 см; намажете тавичка за печене на бисквитки и печете на 180°С градуса за 7 минути. Поставете 1/2 бонбон маршмелоу във всяка бисквитка и печете още 2 минути. Охлажда се върху решетка и се намазва с глазурата.
На глазурата:
Комбинирайте първите три съставки в тенджера. Варете на слаб огън, като бъркате непрекъснато, докато шоколадът се разтопи. Добавете пудрата захар и разбивайте до гладкост. Добавете допълнително мляко, ако е необходимо, за да се намаже хубаво.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ