Регистрация

Домашно Чоризо

Автор:
Весела Динолова
|
Дата:
21 Oct
|
Видяна:
5173
Оцени рецептата

450 г свинска кайма

1 ч.л. едра сол

1 ч.л. черен пипер, прясно смлян

2 с.л. чили на прах

4 скилидки чесън, счукан

1/2 връзка пресен риган, нарязан

1 ч.л. смлян кориандър

1 с.л. смлян кимион

2 с.л. оцет

 

В средно голяма купа, смесете каймата, солта, черния пипер, чилито на прах, чесъна, ригана, кориандъра, кимиона и оцета много добре. Поставете в затворен херметически съд в хладилника за една нощ. Така вкусовете ще се смесят по-добре. Насипете сместа в готови обвивки за наденица и понесете, приготвено по предпочитан начин.





Виж още от категория "Колбаси"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта