Регистрация

Домашно чирозо

Автор:
yordanka
|
Дата:
01 Nov
|
Видяна:
1700
Оцени рецептата

2,2 кг прясно смляно свинско

5 ч.л. сол

3 с.л. чили на прах

1 скилидка чесън, счукан

5 с.л. оцет

1/4 ч червен пипер

1 1/2 ч.л. пипер

3/4 ч.л. риган

3/4 ч.л. мащерка

1/4 ч сухо бяло вино

 

Добавете всички съставки в каймата и с ръце, разбъркайте добре. Оформете тънки кюфтенца. Замразете до употреба. В покрит тиган, запържете за 20 минути, като обръщате на всеки 5 минути.





Виж още от категория "Колбаси"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта